Ser Szlachetny typu Parmezan Tarty 100g- Manufaktura Serowara

  • Ser Szlachetny typu Parmezan Tarty 100g- Manufaktura Serowara
  • Ser Szlachetny typu Parmezan Tarty 100g- Manufaktura Serowara
Towar polecany Super jakość
Opinie: 0
Symbol
Kod EAN

Opakowanie: Hermetyczne opakowanie foliowe
Opakowanie: Torebka
Żywnościokilometry: 20

Dostępność: Niedostępny

5,50 PLN

Powiadom mnie o dostępności

Opis

Ser Marszowicki typu Parmezan Manufaktura Serowara, długodojrzewający, wytwarzany z mleka krowiego pasteryzowanego. Jest serem o zwartej, jednorodnej strukturze, a na tle innych serów podpuszczkowych wyróżnia go bardzo twarda konsystencja. Posiada charakterystyczny, wyrazisty smak, a przez Włochów ten typ sera uważany jest za „króla serów”. Iidealny do serwowanych na zimno do takich dań jak: sałatki, pasty, przystawki, uzupełnienie dań gorących: makaronów, sosów, pizzy, zapiekanek.Mleko, z którego wytwarzane są sery, pochodzi od wyselekcjonowanych dostawców mleka z Małopolski. Dojrzewający minimum 18 miesięcy.

Opinie

    Bądź pierwszy. Oceń towar!

Opinia o towarze:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe

Locavore

Myśl globalnie, jedz lokalnie

"Dawno, dawno temu wszyscy ludzie byli locavores, a wszystko co jedli było darem ziemi. Nie zapominajmy o naszych korzeniach, o czymś co jest naszym wielkim błogosławieństwem."

Jessica Prentice

Czytaj więcej

Spróbowałeś?

Oceniaj produkty, to pozwoli nam uatrakcyjnić naszą ofertę.

Zamawiane produkty >

Nasz fanpage

Polub i obserwuj nasz fanpage na Facebooku.

Newsletter

Zapisz się i bądź na bieżąco z nowościami w Lokalnychprzysmakach.

* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe
Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy ich w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies zamknij ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Zamknij