Ser Marszowicki Manufaktura Serowara to ser typu Gruyère, wytwarzany z mleka krowiego pasteryzowanego, zaliczany do serów twardych podpuszczkowych. Posiada zwartą, jednorodną strukturę, oraz wyjątkowy, słodkawy, owocowo-orzechowy posmak. Jest lekko pikantny, a jego smak w miarę dojrzewania staje się coraz bardziej wyrazisty i złożony. Ser Marszowicki fantastycznie smakuje w całości, jest idealny do tarcia i posypywania potraw, świetnie się też topi, dzięki czemu jest uważany za jeden z najlepszych serów do pieczenia i gotowania. Idealny jako element deski serów, wyśmienity do zapiekanek oraz klasycznych tostów, rewelacyjny do serwowania ze świeżymi i suszonymi owocami, konfiturami oraz orzechami ,w postaci tartej świetny do sałatek i makaronów, fantastyczny do zup oraz sosów, pięknie komponuje się z winem czerwonym, pasuje także do win musujących. Mleko, z którego wytwarzane są sery, pochodzi od wyselekcjonowanych dostawców mleka z Małopolski. Dojrzewający minimum 12 miesięcy.
Podatek VAT5%
Wysokość0 cm
Długość0 cm
Szerokość0 cm
Opakowanie
Hermetyczne opakowanie foliowe
Trwałość
3 miesiące
Żywnościokilometry
20
Aby dodać opinię i ocenić towar musisz być zalogowany.
Tabela rozmiarów
Tabela rozmiarów odzieży męskiej
Wymiary [cm]
Jak dokonać pomiaru?
A. Szerokość w klatce piersiowej B. Długość całkowita
Tabela rozmiarów odzieży damskiej
Wymiary [cm]
Jak dokonać pomiaru?
A. Szerokość w klatce piersiowej B. Długość całkowita