Ser koryciński swojski wędzony z gospodarstwa rodzinnego Agnieszki i Piotra Nietupskich powstaje z mleka od krów własnego chowu. Jeden kilogram sera powstaje z 11l. mleka soli i podpuszczki i to są wszystkie składniki tego produktu. Cały sekret tkwi w mleku. Znaczenie ma temperatura podgrzania, sposób mieszania, wilgotność powietrza w serowarni a nawet to co zjadły krowy.Ser naturalny dojrzewający wyrabiany z niepasteryzowanego mleka w wersji wędzonej. Jest elastyczny, lekko wilgotny i posiada liczne, niewielkie dziurki. Doskonały jako przekąska, dodatek do chleba, na zapiekanki, do makaronu i grilla. Produkt zarejestrowany przez Komisję Europejską jako Chronione Oznaczenie Geograficzne
Podatek VAT5%
Wysokość0 cm
Długość0 cm
Szerokość0 cm
Opakowanie
woreczek foliowy
Trwałość
do 21 dni w zależności od sposobu przechowywania
Aby dodać opinię i ocenić towar musisz być zalogowany.
Tabela rozmiarów
Tabela rozmiarów odzieży męskiej
Wymiary [cm]
Jak dokonać pomiaru?
A. Szerokość w klatce piersiowej B. Długość całkowita
Tabela rozmiarów odzieży damskiej
Wymiary [cm]
Jak dokonać pomiaru?
A. Szerokość w klatce piersiowej B. Długość całkowita