Najlepszy ser góralski jaki jadłam i co najważniejsze nie przesolony! Dziękuję!
1
Ser góralski mały opak. 5szt Bukowina
Opinie: 1
Producent: OWCZARNIA BUKOWINA TATRZAŃSKA

Opakowanie: Hermetycznie zapakowane w worek
Trwałość: do 14 dni w zależności od sposobu przechowywania
Żywnościokilometry: 80
Dostępność: Dostępny od ręki
16,56 PLN 16.56
Dodaj do koszykaOpis
Ser góralski mały Bukowina wytwarzany ręcznie, w smaku lekko słony z mieszanki mleka owczegio i krowiego, wędzony, popularnie zwany kłodką. W smaku podobny do oscypka, a zawartość mleka owczego jest uzależniona od pory roku. Jest to typowy regionalny ser wytwarzany na Podhalu. Wędzenie odbywa się w sposób tradycyjny w przydomowej wędzarni. Cena jednostkowa : 1,98-zł/szt
Opinie
Opinia o towarze: