Ratki cielęce Gawor. Znajdujące się tu kostki i ścięgna mają właściwości żelujące i wspomagające prawidłowy skład mazi stawowej, dlatego ich obecność szczególnie zalecana jest dzieciom i młodzieży w okresie wzrostu oraz u osób ciepiących na choroby układu kostno-stawowego. Gotowany przez kilka lub nawet kilkanaście godzin wywar z ratek jest bardzo dobrym źródłem kolagenu. Działa kojąco na jelita łagodząc objawy takich schorzeń jak zespół jelita drażliwego, choroba Crohna, wrzodziejące zapalenie jelita grubego czy refluks. Sprzyja zachowaniu i odbudowie właściwej flory bakteryjnej jelit. Poprawia wygląd skóry – zmniejsza ilość zmarszczek i redukuje cellulit. Dostarcza minerałów niezbędnych dla budowy kości chroniąc przed osteoporozą i zmniejszając dolegliwości stawowe. Zwiększa tolerancję na różne pokarmy w przypadku alergii pokarmowych. PRODUKT NA ZAMÓWIENIE.TERMIN REALIZACJI UZGADNIAMY INDYWIDUALNIE.
Podatek VAT5%
Waga1,0000 kg
Wysokość0 cm
Długość0 cm
Szerokość0 cm
Opakowanie
hermetycznie zapakowane w worek
Trwałość
do 2 dni w zależności od sposobu przechowywania
Żywnościokilometry
15
Aby dodać opinię i ocenić towar musisz być zalogowany.
Katarzyna
| Opinia potwierdzona zakupem
Super na wywar ;)
03.09.2019
Tabela rozmiarów
Tabela rozmiarów odzieży męskiej
Wymiary [cm]
Jak dokonać pomiaru?
A. Szerokość w klatce piersiowej B. Długość całkowita
Tabela rozmiarów odzieży damskiej
Wymiary [cm]
Jak dokonać pomiaru?
A. Szerokość w klatce piersiowej B. Długość całkowita
Super na wywar ;)