Pierogi Wigilijne z Suską Sechlońską .W delikatnym cieście pierogowym zamknięty jest smak prawdziwej, wędzonej tradycyjnie śliwki węgierki, SUSKI SECHLOŃSKIEJ, moczonej w syropie cukrowym, faszerowanej orzechami włoskimi i miodem lipowo spadziowym; To wykwintne danie zachwyci wszystkich gości, słodko, wytrawny sos to "wisienka na torcie" Będziecie zaskoczeni... sprawdźcie !! SKŁAD: mąka pszenna, wędzona śliwka (25%), orzechy włoskie (10%), miód spadziowy (5%), woda, jajka, olej rzepakowy, cukier, kurkuma. Po wyjęciu z opakowania uszka podgrzać w gorącej wodzie, albo wrzucić do mikrofalówki.
- Podatek VAT 5%
- Waga 0,5000 kg
-
Wysokość
0 cm
-
Długość
0 cm
-
Szerokość
0 cm
-
Opakowanie
pojemnik
-
Trwałość
do 5 dni w lodówce
-
Żywnościokilometry
40