Gawor-Podstolice produkcja wędlin

Rodzinna firma założona w 1989r. w podkrakowskich Podstolicach wyrabia wędliny według tradycyjnych receptur, które zostały przekazane z ojca na syna. Tajemnicą i gwarancją niepowtarzalnego smaku są doskonałej jakości mięso, naturalne wędzenie dymem oraz najlepsze przyprawy. Do produkcji nie są używane żadne konserwanty, ani barwniki. Pan Szczepan Gawor wraz z małżonką dbają osobiście o jakość i różnorodność wyrobów.
Nadzwyczajny smak produktów z Podstolic został potwierdzony wyróżnieniami i nagrodami: Grand Prix w Konkursie Małopolski Smak, pierwsze miejsce w Konkursie smak XX- lecia, pierwsze miejsce na najlepszy produkt Europejskich Targów Produktów Regionalnych, Godłem Promocyjnym Agro Polska. Kiełbasa wiejska, boczek wędzony, kiszka, oraz szynka Podstolego zostały wpisane na Listę Produktów Tradycyjnych.